På Nørrebro er Københavns Låsesmed kun 30 minutter væk

Bor man på Nørrebro, er man sikker på at opdage, hvordan bydelen byder på bygninger i forskellige aldre, materialer og tilstande. Københavns Låsesmed har stort bekendtskab til bydelen og er derfor bekendt med mange låsetekniske problemer, som oftest opstår.

Låsesmeden på Nørrebro står til rådighed 24/7 alle ugens dage. Det betyder, at boligejere på Nørrebro er garanteret låseteknisk hjælp på alle sider af døgnet, uanset opgavens omfang.

Løser alle låsetekniske opgaver

Udover låseteknisk hjælp til almindelige opluknings opgaver, tilbyder Københavns Låsesmed også assistance med mere omfangsrige opgaver, der kræver en vis ekspertise og professionalisme:

  • Omlægning af låse
  • Installering af låse- og alarmsystemer
  • Videoovervågning
  • Opsætning af pengeskab

Københavns Låsesmed på Nørrebro har det rette værktøj på plads til at privatsikre boligen mod ubudne gæster, så trygheden i hjemmet fortsat bevares. Låsesmed tilbyder at udføre et gratis sikkerhedstjek af boligen, der resulterer i en række anbefalinger til at forbedre låsesystemer og den generelle sikkerhed.

Kontakt låsesmeden på Nørrebro på alle tider af døgnet

Hos Københavns Låsesmed stræber de efter at være tilgængelig på alle tider af døgnet ugen rundt. Derfor er det muligt at tage kontakt til låsesmeden tidligt om morgenen og sent til aftenen.

Står du med et akut låseteknisk problem, eller ønsker du rådgivning i henhold til, hvordan du bedst øger sikkerheden i boligen, så kontakt Københavns Låsesmed allerede i dag.