Skab fællesfølelse på arbejdet med en virksomhed

En frokostordning kan være en god investering for et firma på flere fronter. De åbenlyse fordele er selvfølgelig, at medarbejderne får serveret et lækkert måltid fyldt med gode råvarer hver dag. Det kan give lidt ekstra glæde i hverdagen og faktisk udgøre et lille højdepunkt på dagen. Samtidigt sparer det medarbejderne for den tid, de potentielt måtte bruge derhjemme til at forberede madpakken. Frokostordningen er et personalegode, som man ofte spørger ind til, når man starter på et nyt job. Som virksomhed bliver man derfor ekstra attraktiv, hvis man kan tilbyde en sådan ordning.

Udover ovenstående grunde foreligger der også en mere socialorienteret årsag til, at en frokostordning kan være en bonus i firmaet. Når alle medarbejdere kan nyde godt af frokosten og glæde sig til den, skabes der også grobund for et fælles rum.

De sociale relationer er utroligt vigtigt for, hvor godt man trives på arbejdet. Derfor kan man sagtens argumentere for, at arbejdsgiveren også skal understøtte det sociale samvær så godt som muligt. Frokostordningen er ét af de tiltag, man kan initiere.

Find en frokostordning, der matcher jeres behov

I står som virksomhed og har besluttet at undersøge nærmere, hvad der findes af frokostordninger. Men hvordan finder I nemt, hurtigt og mest effektivt den, der passer til netop jeres ønsker, krav og behov? I kan eksempelvis bruge frokostportalen Frokostordninger.dk. Det er en portal, der udelukkende samarbejder med køkkener, som har høj kundetilfredshed. Derfor kan I først og fremmest forvente høj kvalitet og god service. Det eneste, I skal gøre, hvis I leder efter en frokostordning, er at udfylde formularen på deres hjemmeside. Her er der et felt, hvor I kan beskrive jeres opgave. Det kan være, at I gerne vil have en økologisk frokostordning, det kan være, at I vil have vegetarisk. Det kan også være, at I ønsker mad fra et specifikt verdenskøkken. Såfremt det er tilfældet, skal I også blot beskrive det. Så sørger frokostportalen for at finde de tre køkkener, der matcher, samt indhente de bedste tilbud.

Frokostordninger.dk samarbejder med køkkener, som leverer i følgende områder: København, Århus og Nordsjælland.