Få en super flot brystforstørrelse med plastikkirurgi

Der er rigtig mange kvinder, som har ønsker om at få lavet brystforstørrelse. I dag er der et markant fokus på kvindens krop og især brysternes størrelser og udformninger. Meningerne er mange, men det gælder for ret mange kvinder, at de ikke er udpræget tilfredse med deres egne kroppe og derfor ønsker at få lavet brystforstørrelse med plastikkirurgi. I dag er lægerne heldigvis blevet rigtig dygtige til dette, og der kan der skabes rigtig flotte resultater, når kvinderne bliver lagt for kniven, og der bliver udført brystforstørrelse.

Mange har ønsket – færre gør noget ved det

I dag går der som sagt rigtig mange kvinder med ønsket om en anderledes krop. Der er mange måder at skabe en anderledes krop på, og mange vil kunne lave store ændringer ved selv at lave om på deres egne vaner. Dette gælder i særdeleshed kost og motion, hvilket kan ændre ved mange dele af kroppen, hvis man ikke har passet ordentligt på den indtil videre, men det kan ikke nødvendigvis hjælpe de kvinder, der ikke er tilfreds med at have for små bryster.

Ønsket om at få lavet brystforstørrelse med plastikkirurgi er derfor stort, da rigtig mange kvinder ser denne løsning som den bedste, hvis de vil opnå nogle bestemte resultater for både størrelse og udseendet. Dog er der stadig mange, der ikke gør noget ved det. De kan have forskellige forbehold imod denne form for plastikkirurgi, ellers er de nervøse for, at resultatet ikke bliver som ønsket, og at der eventuelt opstår komplikationer efterfølgende.

Det er ikke nødvendigvis det rigtige for alle kvinder, der er utilfredse med deres bryster, at få lavet en brystforstørrelse, da der kan være andre grunde til, at de er utilfredse med deres kroppe. Som før beskrevet er kvinders egne syn på dem selv ofte ikke det bedste, og det kan være rigtig fornuftigt at starte med at finde ud af, hvorfor man som kvinde ikke er tilfreds med sig selv. Finder man derefter ud af, at en brystforstørrelse vil være en god ting, så er der kun tilbage at lede efter det rette sted at få udført det.

brystforstørrelse med plastikkirurgiVælg med omhu

Der er efterhånden en hel del udbydere på markedet, som udfører brystforstørrelse ved et plastikkirurgisk indgreb. Derfor er der også forskel på, dem der udfører det. Det ses ofte, at resultaterne er meget varierende alt efter, hvor man vælger at få udført en brystforstørrelse. En god grundregel er, at hvis det lyder for billigt til at være godt, så er det for billigt.

Mange har valgt at tage til udlandet for at få udført en brystforstørrelse. Man bør i denne forbindelse være opmærksom på, at plastikkirurgi i udlandet alt andet lige kan være præget af højere risici, og man derfor bør være ekstra opmærksom, når man leder efter det rette sted at få udført plastikkirurgien.

Ikke alene er rigtig mange kvinder blevet udsat for indgreb, der har resulteret i forskellige former for betændte tilstande, men der er også en del eksempler på dårlige implantater, for urene operationsmiljøer og for sløsede kirurger, når kvinder har valgt en billig løsning i nogle dele af verden. Det er utrolig vigtigt, at man undersøger klinikkerne grundigt, og at man eventuelt får fat i nogle professionelle referencer, som kan stå inde for, at det sted, man vælger i udlandet, er så dygtigt og fagkyndigt, som det er nødvendigt.

Det er alt i alt meget fornuftigt at starte med at lede på det danske marked, hvis man ønsker at få udført en brystforstørrelse med plastikkirurgi. For det første er de danske læger umiddelbart underlagt strenge regler, som gør, at man bør være særdeles autoriseret, når man udbyder denne form for plastikkirurgi. Desuden er det også meget nemmere at skaffe gode og pålidelige referencer på danske klinikker eller privathospitaler, så man kan stole på, at det, man læser eller hører om klinikkerne, er sandt.

Nygart Privathospital er blandt toppen af poppen

Et af de privathospitaler, der har allermest erfaring, og som er rigtig dygtige til det, de laver, er Nygart Privathospital. De har eksisteret på markedet i en længere årrække, og de tilgår altid deres patienter med den største professionalisme. Man skal igennem en del forskellige processer, når man skal have udført en brystforstørrelse, og derfor er det rigtig vigtigt, at man hele vejen igennem sit forløb kan føle sig tryg. Man skal vide, at der er styr på tingene, og at procedurerne bliver fulgt efter bedste opskrift. Det ved man, hvis man vælger Nygart Privathospital til at udføre sin brystforstørrelse.

Hos Nygart lytter de på dig

Som patient kan man være særdeles nervøs forud for udførelsen af plastikkirurgi med henblik på at lave en brystforstørrelse. Det er meget nemt at have ønsker, som man kan gå derhjemme og forestille sig i spejlet, hvordan vil se ud, hvis man fik det udført. Det kan dog være langt sværere at formidle det ordentligt til en læge, hvis man ikke føler, at der bliver lyttet ordentligt til éns ønsker.
brystforstørrelse med plastikkirurgiDerfor er det helt utrolig rart, at man kan få sine ønsker ud, og at der er tid til, at lægen lytter på det, man siger, når man kommer med sine ønsker. Er man nervøs for, om man får det hele med, når man sidder og skal snakke med lægen om sin brystforstørrelse, kan det være en god idé at lave noter hjemmefra, så man er sikker på at få sagt det, man ønsker.

Udover det kan man være helt sikker på, at lægen hos Nygart Privathospital vil stille de nødvendige spørgsmål, så der ikke burde være den store tvivl om, hvordan og hvorledes forventningsafstemningen bliver afholdt. Det er vigtigt for såvel patient som for læge, at der er enighed om ønskerne og mulighederne forud for en plastikkirurgisk operation.

De bedste produkter på markedet

Man kan være helt sikker på, at de implantater, der bliver brugt i forbindelse med en brystforstørrelse hos Nygart, er de bedste på markedet. Nygart Privathospital går utrolig meget op i sikkerhed og kvalitet. Derfor bruger privathospitalet primært implantater af mærket Mentor. Der er flere fordele ved dette mærke, og ikke mindst er det særdeles gennemtestet, så man kan være sikker på, at man ikke får et produkt, der af den grund ikke lever op til de nødvendige krav.

Mentor-implantaterne der bliver bryst er udelukkende lavet af silikone. Dette er det bedste materiale til udførelsen af en brystforstørrelse, og ved den forsikring, som Mentor giver, er man endnu bedre stillet, hvis implantatet skulle lække. Forsikringen går ud på, at man får 1000 euro til en eventuel ny operation, hvis implantatet fra Mentor skulle lække inden for en 10-årig periode.

Man kan derudover tegne en forsikring gennem Nygart, så man er sikret i mellem 2-5 år, hvis man oplever, at der er dannet en kapsel rundt om implantatet, efter de har udført en brystforstørrelse. Risiciene ved at få udført denne form for plastikkirurgi er de senere år faldet markant, og det er derfor sjældent, at patienterne får brug for at bruge deres forsikring.

Kontakt dem og få en god snak

Hvis man overvejer at få udført brystforstørrelse hos Nygart, er man mere end velkommen til at tage kontakt til dem og komme ind til en samtale, hvor man kan få et overblik over mulighederne og fremlagt sine egne ønsker.

Man kan kontakte dem ved at ringe på tlf.: 70 27 57 57

Eller ved at læse mere om dem på deres hjemmeside:

Nygart Privathospital

Plastikkirurgi

Brystforstørrelse