Puslespil er den perfekte gaveide

Puslespil kan være en fantastisk gave både at give og få, og især hvis der ligger en kærlig tanke bag udvælgelsen af det helt rigtige motiv.

Bare i Danmark findes der utallige butikker, der sælger puslespil, og det er både fysiske samt online butikker. Der er derfor også et utal af motiver, som man kan vælge imellem, og man løber derfor aldrig tør for udfordringer. Alligevel kan man nogle gange have lyst til at anskaffe sig et meget specifikt motiv, som ikke nødvendigvis er tilgængeligt i butikkerne, og frustrationen kan derfor være stor, hvis man må styrte ind og ud af landets puslespilsbutikker og butikker med puslespil på nettet for at finde det, som man leder efter.

Lav dit eget puslespil

Løsningen på dette problem kan være, at lave sit helt eget puslespil med et nøje udvalgt motiv, og på denne måde kan man både personalisere en gave og lade modtageren vide, at man har skænket udvælgelsen af gaven grundig overvejelse. Hvis man for eksempel har været ude at rejse med sin ægtefælle, kæreste eller bare ven, kan et puslespil med et motiv fra turen være lige nøjagtig det, som bringer smilet frem på læben af modtageren, og hver gang man tager det frem, vil man både mindes en fantastisk oplevelse og at netop den oplevelse var sammen med dig, som giver af puslespillet. Det kan være alt lige fra kysset i skæret fra solnedgangen i Rio de Janeiro; jeepen der sidder fast i mudderet i den peruvianske sump eller undervandsbilledet fra dykket i det Caribiske hav. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket motiv man kan vælge.

Dog kan det være en tidskrævende proces, at kigge tusindvis af feriebilleder igennem, indskrænke udvalget til 50 stykker og derfra ende med at vælge kun ét, der skal laves til et puslespil. Derfor kan man også sagtens vælge den lette løsning og begive sig ind på en af de utallige sider online, som forhandler puslespil. Én af disse er www.puzzleshop.dk og udvalget her er delt nøje op efter kategori, størrelse og ikke mindst motiv, hvilket gør det noget lettere at finde frem til det rigtige motiv. Anbefalingen herfra er blot at kaste sig ud i det, hvad enten man vælge at købe et på nettet eller man vælger at lave sit eget. Det er både sjovt og givtigt, så alle ønskes ’God fornøjelse’ herfra.