German pellets er måden at opvarme på

Træpiller
I vintermånederne i dagens Danmark kan der blive meget koldt, helt ned til minus 20-30 grader til tider.
Derfor er det en god idé at spekulere i at investere i træpiller, hvor german pellets skulle være nogle af de bedste på markedet i form af brændværdi.
German pellets kan opvarme din bolig, sådan så du slipper for at tænke på at fryse om natten, da de holder meget længe.
Træpiller, der giver dejlig lun varme i hjemmet, har været brugt i mange år nu, men har først nu taget fat i danskerne.

Invester i dag
Hvis man spekulerer i at investere, så er det vigtigt at tjekke op på ting såsom om ens fyr kan kapere hvor stor en mængde german pellets så man ikke bruger for stor en mængde.
Med german pellets så får man hyggen ind i hjemmet, og man kan bruge sin tid på at hygge inde i stuen i en behagelig temperatur.
German pellets er blevet brugt i Danmark i mange år nu, og det startede tidligt med det co2 venlige brændstof. Man startede med at producere disse træpiller på maskiner der er beregnet til foder til dyr, men er nu gået over til mere effektive maskiner.
German pellets er på vej frem i Europa, hvor Østrig nu benytter sig i langt højere forstand af den energiform.
Inden for træpiller anbefales german pellets, da det er meget økonomisk, men samtidig også mere støjsvagt.

German pellets i Danmark
I Danmark bruges der 266 kg træpiller pr. indbygger, hvilket er det højeste i Europa, men det hænger sammen med at der også bruges træpiller til at fyre op i kraftvarmeværker. Markedet for german pellets er stigende, hvor det menes at Italiens behov er meget støt stigende.
Det er en energiform der er kommet for at blive, så hvis man skal skifte over til træpiller så er german pellets klart at foretrække for dig som forbruger. Man skal dog være helt sikker på at ens fyr kan klare kapaciteten af german pellets, da det ikke er alle der kan klare det.